Skip navigation

Από το Ιράκ μέχρι το Ιράν, το Αφγανιστάν μέχρι το Πακιστάν, τη Λιβύη μέχρι το Μαλί, την Παλαιστίνη μέχρι τη Σομαλία τη Συρία μέχρι την Υεμένη κτλ. κτλ.
Βάλε τέλος στον πόλεμο που κηρύσσει το 1% ενάντια στους ανθρώπους αυτού του κόσμου.
Βάλε τέλος στις πολιτικές των κυρώσεων, της πολιορκίας, της επιτήρησης, των μη επανδρωμένων επιθέσεων και στον πόλεμο του χρέους.
Υποστήριξε αυτούς που αντιτίθενται στον πόλεμο, αυτούς που ξεσκεπάζουν τις ανέντιμες και παράνομες δραστηριότητες των κυβερνώντων και υποστήριξε τα λαϊκά κινήματα σε όλο τον κόσμο.
Βάλε τέλος στον πόλεμο εναντίον του πλανήτη.

Η απειλή ενός παγκόσμιου πολέμου για τους πόρους του πλανήτη είναι πλέον γεγονός και αποτελεί μια μόνιμη πραγματικότητα. Πραγματικότητα αποτελούν η λεηλασία και η υποταγή που επιφέρουν οι ατελείωτοι, κατακτητικοί πόλεμοι, κατά τη διάρκεια των οποίων ο στρατός προκαλεί μεγάλη και ανεπανόρθωτη ζημιά στο περιβάλλον μας, το οικοσύστημά
μας.

Όσοι επωφελούνται από αυτούς τους πολέμους κρατούν όμηρο ολόκληρο τον πλανήτη. Παγκοσμίως και σε απίστευτα μεγάλη κλίμακα άνθρωποι υποφέρουν, χωρίς να διαφαίνεται στον ορίζοντα το τέλος των παθών του. Η ώρα να αντιδράσεις είναι ΤΩΡΑ!!!

Μια σειρά από διαδικτυακές εκδηλώσεις, όπως συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, παρουσιάσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και (εργαστήρια σύνθεσης έχουν προγραμματιστεί με έμφαση στoν διεθνή διάλογο. Σχεδιάζουμε να οργανώσουμε συνέδρια στην Τεχεράνη, την Αβάνα, το Καράκας, τη Βηρυτό, τη Βαγδάτη, το Τελ Αβίβ, το Κίτο, το Λονδίνο, το Ντητρόιτ, τη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, το Τόκιο, το Γιοχάνεσμπουργκ, τη Μαδρίτη, την Αθήνα, τη Λα Παζ, το Κάιρο, το Πεκίνο……….

Καλούμε άτομα, ομάδες, ακτιβιστές, καλλιτέχνες και μουσικούς να συμμετέχουν στη διοργάνωση εκδηλώσεων και στη διάδοση του μηνύματος αυτής της πρόσκλησηs για δράση και να προσελκύσουν επιφανείς υποστηρικτές και οργανώσεις, οι οποίοι θα στηρίξουν και θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις σε μια πόλη της επιλογής τους. Συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

Kαλωσορίζουμε την οποιαδήποτε συνεισφορά σε ιδέες και ζητήματα σχετικά με αυτή την Πρωτοβουλία. Ο καθένας θα πρέπει να αισθάνεται ελεύθερος να κάνει προτάσεις.

Στην Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και άλλα μέρη, άτομα που κινούνται μέσα στο σύστημα, όπως προσωπικό στρατού, δημόσιοι υπάλληλοι, υπάλληλοι στον τομέα της Υγείας και Πρόνοιας εκφράζουν την αντίθεσή τους στη λιτότητα και την καταπίεση.
Αυτή η πρωτοβουλία θα δημιουργήσει μια πλατφόρμα ώστε αυτές οι φωνές να ενωθούν σε διεθνές επίπεδο.

Αντιστέκοντες που δρουν στο εσωτερικό της “Πολεμικής Μηχανής” αισθάνονται και εκείνοι τις θανατηφόρες συνέπειες των απρόκλητων επιθετικών πολέμων, τοu εκφοβισμού και τηs φυλάκισηs. Η αντίσταση τους διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στον αγώνα για την οικοδόμηση ενός κοινού μέλλοντος. Οι προσπάθειές τους χρησιμεύουν ώστε να αποκαλυφθεί η αληθινή, διεφθαρμένη φύση του συστήματος. Αυτές τους οι προσπάθειες μας καλούν σε δράση και απαιτούν την υποστήριξή μας.

To 2013 πρέπει να υπάρξει μια αλυσίδα εκδηλώσεων στις οποίες οι άνθρωποι θα μπορούν να συμμετέχουν σε ένα φόρουμ διαλόγου και δράσης.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: